Hírek – Aktualitások

Társasház a jövőből

 

Látványosan haladnak a Rákóczi úton az Ady Endre utca és a Batthyány utca közötti területen épülő társasház építési munkálatai. Lapunkat Erdélyi Gyula építtető tájékoztatta a jövőre átadásra kerülő ingatlanról.

………

A két lépcsőházban összesen 39 lakás kerül kialakításra, melyek közül mindösszesen három kisebb (50 m²), jellemzően inkább 60-90 m² közötti alapterületűek lesznek. A 3. emeleten 9 db prémium kategóriás kétszintes, két fürdőszobával rendelkező lakás kap helyet. Ezek a lakások ideálisak lesznek pl. nagycsaládosoknak, illetve belvárosi műteremlakásoknak, nagy belmagasságú prémium kategóriás, „loft” lakások számára, 100-130 m² lakóteret biztosítva, tökéletes panorámával a városra.

(írja a cegledipanorama.hu 2018. október 18-i cikke)

Szuper ház a főutcán

 

Sok kíváncsi szempár figyelte az egykori Cipőipari Ktsz, a fotószalon és az élelmiszerbolt bontási munkálatait a Rákóczi úton, 2016 elején. A két bank támogatását élvező Erdélyi Gyula elmondta, a telken egy igényes belvárosi társasházi tömb létesül, a földszinten üzletekkel, irodákkal, mégpedig úgy, hogy a részben szép, részben kevésbé nívós házak környezetében készülő beruházás ékköve legyen Cegléd főutcája belvárosi szakaszának.

(írja a cegledipanorama.hu 2017. január 15-i cikke)

Ami volt, és ami lesz – Lebontott Rákóczi úti épületek

 

Sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy mi épül majd a lebontott Rákóczi úti épületegyüttes helyére. Utánajártunk, sőt, azt is megmutatjuk, mi volt eredetileg a szebb napokat is látott épület.

Haladjunk időrendben, és kezdjük azzal, mi volt kezdetekben a most lebontott épületegyüttes.

(írja az infocegled.hu 2016. január 30-i cikke)